Elkövetkező programok

Idő | Hely | Téma | Szervező | Jelentkezés

Rólunk

A BI munkacsoport a Business Intelligence controlling és IT területen a menedzserek és controllerek szakmai tudását, tapasztalatait összegzi, a legújabb és a bevált módszerek és eszközök megismerésére, tudásmegosztásra törekszik.

A munkacsoport vezetője Dr. Drótos György (moc.s1721238389rentr1721238389ap-ht1721238389avroh1721238389@soto1721238389rd.yg1721238389royg1721238389), az IFUA Horváth principálisa és a Budapesti Corvinus Egyetem docense, aki az üzleti intelligencia terület szakértője több évtizede.

A munkacsoport félévente  szervezi workshopjait, amelyek nyitottak. Az MCE tagok számára ingyenesek, vendégek számára pedig egyszeri díjjal járnak.

Credo

A munkacsoport küldetése, hogy tapasztalatcserére adjon lehetőséget gazdasági szakemberek számára az üzleti intelligencia bevezetésével és elterjesztésével kapcsolatban. Hisszük, hogy a BI nemcsak egy informatikai alkalmazás, de egyben a nyers adatoktól a vezetői döntésekig és szervezeti cselekvésig tartó transzformációk komplex folyamata is. Sőt még ennél is több: a gazdálkodó szervezetek olyan állapota, amikor a szervezeti célok elérését érintő történések és azok összefüggései teljes mértékben ismertek a döntéshozók számára. Ebből következően a munkacsoport foglalkozásain technológiai, adatgazdálkodási és vezetési kérdéseket egyaránt tárgyalunk.

Hírek / Dokumentumok

Az újraszervezett MCE BI munkacsoport első online workshop témája a BI bevezetése volt egy közepes méretű hazai vállalkozásnál volt 2024.
Read more.
2021. szeptember 23-án tartotta a BI munkacsoport az őszi workshopját, a megváltozott igényeknek megfelelően online formában. Mesterséges intelligencia a vállalati
Read more.
A megbeszélésre várjuk mindazokat, akik érdeklődnek az IoT vállalatoknál konkrétan megvalósuló alkalmazásai, azok részletei (RFID) és a MI felé vezető
Read more.
Rengeteget hallhatunk a Mesterséges Intelligenciáról – tartozzunk a pesszimisták vagy optimisták táborába, gondolva az MI-ben rejlő új lehetőségekre, vagy mint
Read more.